ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ANΔΡΩΝ (2ος γύρος)

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για το κύπελλο ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ομάδα U20 της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ κατάφερε να επιβληθεί της πολύ καλής ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ Αλεξανδρούπολης και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
▶️ Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τον κανονισμό του κυπέλλου, με την ομάδα μας αγωνίστηκαν αθλητές κάτω των 20 ετών και μόνο δύο άνω των 20 ετών (Θεοδωρίδης Μίλτος και Μπουραζάνης Κώστας).

Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του ήταν συναρπαστικό με εναλλαγές στο σκορ και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας κατά διαστήματα έπαιξαν όμορφο μπάσκετ βγάζοντας ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, αποσπώντας το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Κ.Γ. του Ευμοίρου.
Ταυτόχρονα γεμίζουν ικανοποίηση τη διοίκηση της ομάδας, που βλέπει το φετινό project, να “χτίσει” την ΑΣΠΙΔΑ στηριζόμενη σε νέους ταλαντούχους Ξανθιώτες αθλητές, προερχόμενους από τα τμήματα υποδομών της, να παίρνει καθημερινά σάρκα και οστά!

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ:
🏀ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 63 – 56
Κ.Γ. “Χ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ” ΕΥΜΟΙΡΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΡΟΥΚΑΣ – ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ
Δεκάλεπτα: 13-17, 28-27, 40-40, 63-56

✔️ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Στεφανίδης-Κασαρτζίδης) Παπαϊωάννου, Χαραλαμπίδης 2, Παυλάκης 4, Τερζάκης, Μπουραζάνης 17, Μπόζης 11 (1), Θεοδωρίδης 24(2), Τιτόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παπανικολάου 4, Δελιαννίδης, Φιλιππίδης