𝚮 𝚨𝚺𝚷𝚰𝚫𝚨 𝛐𝛌𝛐𝛋𝛌ή𝛒𝛚𝛔𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛑𝛐𝛒𝛆ί𝛂 𝛕𝛈ς 𝛔𝛕𝛂 𝐩𝐥𝐚𝐲𝐨𝐟𝐟 𝛕𝛈ς 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝟐, 𝛂𝛗ή𝛎𝛐𝛎𝛕𝛂ς ά𝛒𝛊𝛔𝛕𝛆ς 𝛆𝛎𝛕𝛖𝛑ώ𝛔𝛆𝛊ς❗

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ολοκλήρωσε την πορεία της στα playoff του 5ου ομίλου της National League 2, μετά από μια συναρπαστική σειρά αγώνων με τον ΚΑΟΧ.
Παρότι η ομάδα μας δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς η ΑΣΠΙΔΑ τερμάτισε μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αφοσίωση και το ταλέντο των Ξανθιωτών αθλητών και φοιτητών που σπουδάζουν στην πόλη, οι οποίοι αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον ΚΑΟΧ για την πρόκριση και καλή επιτυχία στον τελικό των playoff, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο.

Η ΑΣΠΙΔΑ δε μένει όμως εδώ! Το επόμενο ραντεβού δίνεται στον τελικό κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου η ομάδα Νέων θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Κ. Καβάλας σε μια συναρπαστική διεκδίκηση του τροπαίου.

🙏Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!

 

Ασπίδα Ξάνθης-ΚΑΟΧ 60-74 (0-2)

Διαιτητές: Τσάνταλη-Κοντογιάννης-Αγραφιώτης Β.

Δεκάλεπτα: 17-18, 29-40, 51-60, 60-74

Ασπίδα Ξάνθης (Δώδος-Κασαρτζίδης): Αγγελόπουλος 4, Στουρνάρας 20(3), Κρστιτς 10, Μπιλιούρης 7(1), Σαββουλίδης 2, Κάλφας 3(1), Καρανικολίδης 10(2), Ρούμογλου 4, Χαραλαμπίδης, Δήμου.

ΚΑΟΧ (Παναγιωτόπουλος-Αρίστος): Δεληγεώργης 22(4), Ζωγράφος 16(2), Σερέτης, Γκιουζελίδης 9, Μπαλτζόπουλος 5, Νταρατάνας 1, Τζουβάρας 5, Τύπος 8(1), Αλευρίδης, Βέτσος, Σμυρλής, Παναγιωτόπουλος 8(1).