Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ, οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος και ο προπονητής τους, Καρά Αχμέτ Νεδήμ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα μπάσκετ του Αιγέα Χίου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την πρόσκληση της ομάδος μας στο 5ο Τουρνουά Μπάσκετ Γυναικών και να τους συγχαρούμε για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον προπονητή, Γιασεμή Κώστα, που από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν συνέχεια δίπλα μας και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την διοργάνωση ενός μοναδικού αθλητικού δρώμενου, το οποίο επιφύλαξε εμπειρίες ζωής και δυνατές συγκινήσεις για όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά κυρίως για τις αθλήτριες των ομάδων που συμμετείχαν .
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πρώην αθλήτρια του συλλόγου μας, Παπαδοπούλου Μαρία, που ήταν η αίτια και η αφορμή για να προσκληθεί η γυναικαία ομάδα του συλλόγου μας στο τουρνουά και να της ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.
Η πρόσκληση του συλλόγου μας σε μια τέτοιου είδους διοργάνωση αποτελεί σαφώς μεγάλη τιμή και αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλουμε. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες όμορφες πρωτοβουλίες, που στο επίκεντρό τους θα έχουν την προβολή του γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας .
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγειά, χωρίς τραυματισμούς και ο κάθε σύλλογος να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.