Μετά από αποχή έξι μηνών μακριά από το αγαπημένο μας άθλημα έφτασε η ώρα να ξεκινήσουμε και πάλι τη λειτουργία των ακαδημιών μας. Οι προπονήσεις των ακαδημιών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ξεκινούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ17 ΜΑΪΟΥΒασική προτεραιότητα του συλλόγου μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των μικρών αθλητών και αθλητριών μας, των γονέων και των προπονητών. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. Για τη λειτουργία των ακαδημιών με απόλυτη ασφάλεια για όλους/όλες θα πρέπει να τηρούμε με ευλάβεια όλα τα μέτρα και να βοηθήσουμε όλοι μας.

Οι αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 12 ετών θα πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο την προβλεπόμενη ώρα έχοντας μαζί τους το έντυπο που χρησιμοποιούν και στο σχολείο και αποδεικνύει πως έχουν πραγματοποιήσει το προβλεπόμενο self test.

Οι αθλητές και αθλήτριες από 13 έως 18 ετών θα έχουν μαζί τους το παραπάνω έντυπο και κάθε 15 ημέρες θα πρέπει να υποβάλλονται σε rapid test.

Οι γονείς θα αποφεύγουν το συνωστισμό περιμένοντας τα παιδιά τους, αλλά με υπομονή να περιμένουν να τελειώσει η προπόνηση για να τα παραλάβουν.

Παρακαλούμε το κάθε παιδί να έχει στην τσάντα του τη μάσκα του, το αντισηπτικό του και το ατομικό του μπουκαλάκι νερό.

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε να απευθύνεστε:

Για τα αγόρια στον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, τηλ: 6932231441

Για τα κορίτσια στον Καρά Αχμέτ Νεδήμ, τηλ: 6945617001